• Romania
  • English

evenimente: Cinderella On Ice in Sala Palatului pe 05 Aprilie 2015

05 Aprilie 2015

Cinderella On Ice @ Sala Palatului

Preț: 49 LEI

Invitam copiii, parintii si bunicii la un spectacol de succes international, eveniment in interpretarea unicului balet pe gheata din lume, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg

Bucuresti, 15 decembrie 2014 - Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg (St. Petersburg State Balet On Ice) revine in Bucuresti pe data de 5 aprilie 2015, ora 18.00, de data aceasta cu fascinanta reprezentatie Cinderella On Ice, spectacol apreciat la nivel international atat de cei mici cat si de cei mari si pentru veacurile viitoare...

Accesul publicului se face incepand cu ora 17.00!

Asadar, asteptam copiii de toate varstele, insotiti de parinti, bunici, sa isi ia la revedere pentru cateva luni de la anotimpul friguros, alaturi de cea mai indragita poveste, o poveste mai potrivita ca nicicand pentru a fi transpusa pe gheata si interpretata de cei mai talentati balerini-patinatori rusi.
Si de data aceasta, spectatorii vor ramane fascinati de o coregrafie perfecta acompaniata si de elementele tehnice de mare impact pentru public, precum sarituri Axel, salturi Rittberger, dublu Lutz si piruete dintre cele mai ametitoare, toate puse in scena de Konstantin Rassadin, coregraful ansamblului si artist emerit al Rusiei.

Fantastica poveste a fetei orfane si sarace care se transforma intr-o printesa, totul pe muzica lui Serghei Prokofiev, vor transforma seara de 5 aprilie 2015 intr-o feerie pe gheata, asa cum, deja, ne-au obisnuit balerinii - patinatori rusi. Povestea magica a Cenusaresei va prinde contur pe cele 3 tone de gheata care vor acoperi scena Salii Palatului din Bucuresti iar firul epic al povestii, explozia de culori si costumele stralucitoare vor aprinde instant imaginatia celor mici!

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi: 
CATEGORIA I – 299 RON
CATEGORIA II – 199 RON
CATEGORIA III – 149 RON
CATEGORIA IV – 49 RON

Acestea sunt disponibile online pe:
- eventim.ro;
- myticket.ro si magazinele Diverta;
- bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
- blt.ro;
- startickets.ro;
- salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.

DESPRE ANSAMBLUL DE STAT AL BALETULUI PE GHEATA DIN SANKT PETERSBURG
Conceptul de balet pe gheață a fost creat în 1967 de coregraful Konstantin Boyarsky, care a avut ideea de a transpune arta baletului clasic de pe scenă pe pationar, combinand baletul cu patinajul artistic. Succesul a venit la scurt timp atât din partea publicului, cât şi a criticilor, care au apreciat munca deopotrivă complexă şi îndelungată de adaptare a elementelor de balet clasic pentru patinaj. A luat astfel ființă Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg, care este și în prezent singurul ansamblu de balet pe gheață cu drepturi pentru această denumire. Ansamblul numără aproximativ 80 de balerini patinatori, mulți campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maeștri ai sportului în Rusia. Din 1995, ansamblul a susținut sute de reprezentanții pe scene de operă și teatru din întreaga lume – SUA, Canada, China, Coreea de Sud, Taiwan, Columbia, Argentina, Olanda, Germania, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda, România, Turcia, Elveția și altele.

GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT

https://www.facebook.com/events/529501360517659/


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER