evenimente: CHRISTIAN BURKHARDT in Studio Martin pe 08 Noiembrie 2013

08 Noiembrie 2013

CHRISTIAN BURKHARDT @ Studio Martin

Promoter: BLUE BALLOON
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 20/30 lei

Inceputul lunii noiembrie anunta un nou party marca Blue Balloon. Evenimentul va avea loc pe 8 noiembrie 2013, in club Studio Martin, Bucuresti, iar la pupitru va urca productorul si DJul german: CHRISTIAN BURKHARDT (Cocoon).

 

Ne-am distrat impreuna pe muzica lui Pete Oak, am dansat alaturi de MAT.JOE si am prins dimineata pe acoperis impreuna cu Miguel Puente. Acum, a venit momentul sa spunem start party cu Christian Burkhardt.

 

Pe 8 noiembrie, producatorul si Djul german care a reusit, alaturi de nume caReboot, Johnny D, Markus Fix sau Ray Okpara, sa revolutioneze genul house si techno de nisa si sa influenteze comunitatea muzicii electronice, soseste in Romania pentru a doua oara, de acesta data in club Studio Martin.

 

23.00 - 00.00 - FETELE - gratuit/ BAIETII - 20 lei

00.00 - end - 30 lei

Line up:

 

CHRISTIAN BURKHARDT (Cocoon

 

Kalvin Sossa

Victor Stancov

Tino

Adrian Patrascu

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER