• Romania
  • English

evenimente: CHRISTIAN BURKHARDT in Studio Martin pe 08 Noiembrie 2013

08 Noiembrie 2013

CHRISTIAN BURKHARDT @ Studio Martin

Promoter: BLUE BALLOON
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 20/30 lei

Inceputul lunii noiembrie anunta un nou party marca Blue Balloon. Evenimentul va avea loc pe 8 noiembrie 2013, in club Studio Martin, Bucuresti, iar la pupitru va urca productorul si DJul german: CHRISTIAN BURKHARDT (Cocoon).

 

Ne-am distrat impreuna pe muzica lui Pete Oak, am dansat alaturi de MAT.JOE si am prins dimineata pe acoperis impreuna cu Miguel Puente. Acum, a venit momentul sa spunem start party cu Christian Burkhardt.

 

Pe 8 noiembrie, producatorul si Djul german care a reusit, alaturi de nume caReboot, Johnny D, Markus Fix sau Ray Okpara, sa revolutioneze genul house si techno de nisa si sa influenteze comunitatea muzicii electronice, soseste in Romania pentru a doua oara, de acesta data in club Studio Martin.

 

23.00 - 00.00 - FETELE - gratuit/ BAIETII - 20 lei

00.00 - end - 30 lei

Line up:

 

CHRISTIAN BURKHARDT (Cocoon

 

Kalvin Sossa

Victor Stancov

Tino

Adrian Patrascu

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER