• Romania
  • English

CHIMIE & GAZAH | LANSARE ALBUM: DE LA ZEI LA CIMPANZE 23.03.2013

23 Martie 2013

CHIMIE & GAZAH | LANSARE ALBUM: DE LA ZEI LA CIMPANZE 23.03.2013 @ Atelierul de Productie

Promoter: Un eveniment CHIMIE (Paranoia13), susținut de Banana Society.
Gen muzical: Hip-Hop
Preț: 20 lei
Sâmbătă, 23 martie, la Atelierul de Producție din București, are loc lansarea celui de-al doilea album solo semnat Chimie aka Mișu’ Foarfecă, alături de gAZAh. Familia Paranoia 13 și Banana Society au onoarea să prezinte un eveniment dedicat materialului “De la zei la cimpanzei”, concert la care sunt invitați și artiștii care au colaborat pentru piesele de pe acesta.Intrarea este permisă începând cu orele 21:00. Invitații care urca pe scenă sunt: DJ Al*bu, Flou Rege, Dragonu`, Afo, Junk, Samurai, Phunk B, Shadowbox, Praetor, Serafim, Ana Maria Alexie. Vor fi prezenți și băieții de la Bucharest Underground Cocktail, Erps & Brigada. De proiecții se ocupă Dan Basu.Prețul unui bilet este de 20 lei, atât în avans, cât și la intrare. Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, din rețeaua magazinelor Diverta, precum și de la Ollie Gang Shop, începând cu săptămâna viitoare. La intrare vor exista bilete disponibile, dar din motive obiective, vă rugăm pe cât posibil să le procurați în avans.

Albumul Chimie & gAZAh ”De la zei la cimpanzei” va fi disponibil la prețul de 20 lei în seara concertului și 25 lei ulterior. Din Atelierul de Producție se vor putea achiziționa și tricouri din seria ”Tricoul modern”, precum și ”De la zei la cimpanzei”, la prețul de 50, respectiv 60 lei.

 

Accesul este permis 16+, cu mențiunea că cei care nu au împlinit încă 18 ani vor primi o brățară distinctă și li se vor oferi la bar strict băuturi nealcoolice.

Chimie este un rapper din Constanța. A făcut parte din Specii, iar odată cu ”Mambo Siria”, a continuat activitatea sa independent. ”De la zei la cimpanzei” este al doilea album solo, pentru care a colaborat cu Bean, Dragonu, Flou Rege, dar și cu Loredana și Banda Agurida. Mai multe despre Mișu Foarfecă puteți descoperi pe Banana Society (http://www.bananasociety.ro/chimie-misu-foarfeca/) sau în interviul său de pe SUB25 (http://www.sub25.ro/cultura-urbana/chimie-rapperul-mistic-despre-doza-de-versuri-i-filosofia-de-strada-1669.html).

Support:
Joker, Koma Studio

Parteneri:
Grolsch, Zonga, Feeder, tilllate.com, Șapte Seri, 220.ro, Ollie Gang Shop, myticket.roanyplace.ro, b365.ro, bronews.ro, blacksheepsound.ro, hiphopnews.ro, hiphopkulture.ro, hiphoplive.ro, hiphopblog.ro, hiphopdinromania.org, hipmag.ro, iconcert.ro, metropotam.ro, urban.ro, sekazone.ro, uzr.ro, sunetesubsol.ro, sofresh.ro, Junky Size Events, Colors-Shop, musicnights.ro, rapmusicstore.roPentru acreditări: dana@bananasociety.ro

 

Un eveniment CHIMIE (Paranoia13), susținut de Banana Society.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER