• Romania
  • English

concerte: Chambao in Sala Palatului pe 08 Mai 2015

08 Mai 2015

Chambao @ Sala Palatului

Vara anului 2015 incepe cu un cuvant placut - Chambao! Dragostea pentru sud va incarca cu energie Bucurestiul pe 8 mai, exact la inceputul sezonului de vara, la Sala Palatului.

Doar in cativa ani, formatia Chambao a cucerit inimile fanilor din lumea intreaga. Reteta succesului nu este un secret, pentru ca aceasta se simte imediat in timpul interactiunii cu artistii si muzica lor magica. Secretul se numeste dragoste.

Intreaga creativitate a formatiei Chambao este incarcata cu dragoste de viata, la emotiile, dorintele umane, slabiciuni si puterea de a depasi cele mai dificile momente din viata. Exprimate in acest mix de stiluri din flamenco,chill, jazz, etno si muzica electronica, cantecele spaniolilor sunt transformate intr-o muzica speciala pentru fiecare suflet insetat de viata. Chambao captiveaza de fiecare data publicul sau in diferitele concerte. Muzicienii spun ca le place sa cante pe scena, astfel se creaza cele mai incitante concerte cu un public intr-o atmosfera de nedescris ce "trebuie traita".

Preturi presale: 99, 119, 169, 229 si 280 de lei pentru primele 300 de bilete din fiecare categorie.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER