Eveniment: Cesaria Evora

15 Mai 2010

Cesaria Evora @ Arenele Romane

Cesaria Evora va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 15 mai 2010, incepand cu ora 20.00.

Biletele pentru spectacolul Cesaria Evora se gasesc in Librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone, in reteaua Eventim si online pe eventim.ro, la preturi de 70, 150 si 210 Ron.

Admiratorii artistei vor avea parte de o surpriza: pentru fiecare bilet achizitionat online, vor primi gratuit CD-ul “Anthologie”, care cuprinde 16 dintre cele mai bune piese semnate Cesaria Evora.

Spectacolul Cesaria Evora de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al artistei, “Nha Sentimento”.
 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER