• Romania
  • English

Cesaria Evora revine la Bucuresti in octombrie! Sala Palatului

05 Octombrie 2011
Cesaria Evora 2
 

Cesaria Evora 2 @ Sala Palatului

Promoter: Project Events
Preț: intre 50lei si 300lei

Cesaria Evora revine la Bucuresti in octombrie!

 
 

 

     Cesaria Evora va urca din nou pe scena Salii Palatului din Bucuresti pe data de 5 octombrie 2011! Artista ne va incanta cu piese precum: „Besame Mucho”, „Sentimento” sau „Cabo Verde”...

 

          Cesaria a mai fost in Bucuresti si de fiecare data oamenii o intampina cu bucurie, apreciere si mii de aplauze! In mai 2010, Cesariei Evora i-a fost acordat titlul de Ambasador Onorific al orasului Bucuresti in lume, din partea Primariei Capitalei!

 

     Eleganta si emotia pe care cantecele ei o transmit sunt de nepretuit iar oamenii care o vad in concert o data isi doresc sa o vada si pentru a doua oara, si pentru a treia oara... si tot asa. Special pentru publicul ei drag, artista din insulele Capului Verde se intoarce de fiecare data cu bucurie in Romania. Intr-un interviu acordat de curand aceasta recunoaste ca iubeste foarte mult publicul roman si ca abia asteapta sa se intoarca aici, de fiecare data. Aceasta mai afirma ca romanii se aseamana mult cu locuitorii Capului Verde, sorgintea este aceeasi – latina, culturile si temperamentele sunt asemanatoare si ambele popoare sunt ospitaliere, pasionale si sincere.

 

     Cesaria Evora si-a inceput cariera internationala la 47 de ani. Prima intalnire adevarata cu muzica a fost in 1988, cand un cetatean francez originar din insulele Capului Verde i-a propus sa mearga la Paris sa inregistreze un disc. De atunci, a scos 11 albume, a vandut peste 5 milioane de unitati, a castigat numeroase premii - printre care si un premiu Grammy! De la concerte in fata a catorva zeci de oameni, Cesaria a ajuns in doar 5 ani la a concerta in fata a zeci de mii de oameni!

 

     Una dintre cele mai nonconformiste aparitii muzicale, Cesaria - supranumita si „Diva Desculta”, paseste fara incaltari pe scena tuturor salilor in care concerteaza. De asemenea, este cunoscut si momentul in care diva intrerupe show-ul pentru cateva minute, se asaza la o masuta special pregatita pe scena si fumeaza o tigara.

 

     Fanii care doresc sa asculte live piese precum „Besame Mucho”, „Sentimento” sau „Cabo Verde” isi pot cumpara bilete de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Musica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro.

 

     Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 300 lei (categoria VIP)

- 250 lei (categoria 1)

- 200 lei (categoria 2)

- 150 lei (categoria 3)

- 100 lei (categoria 4)

- 50 lei (categoria 5)     ~~Concertul „Cesaria Evora” va avea loc pe 5 octombrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.~~

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER