• Romania
  • English

Eveniment: Cel mai tare film al verii

13 Iulie 2011

Cel mai tare film al verii @ Goblin Nightwatcher

Studiourile cinematografice „Jah Army” prezinta „Cel mai tare film al verii”


Jah Army se pregateste sa va prezinte cel mai tare film al verii. Studiourile cinematografice “Jah Army” in colaborare cu Goblin Vama Veche lucreaza la cel mai asteptat film al sezonului, un film ce, dupa toate studiile departamentelor de marketing ale ambelor companii, va bate toate recordurile.


Scenariul imbina dragostea, distractia si aventura presarata cu multe scene cu caracter muzical. Pentru a pastra traditia Jah Army, temele abordate in aceasta productie cinematografica sunt inspirate din cultura jamaicana si din muzica reggae. Data lansarii filmului se preconizeaza a fi data de 13 iulie 2011 iar experienta cinematografica se anunta a fi una fara precedent in productiile de gen din Romania.

 

Astfel, folosind o tehnica revolutionara, publicul poate trai cu adevarat scenele filmului, avand posibilitatea sa interactioneze in timp real cu actorii. Filmul va rula numai la clubul-cinematograf “Goblin” din Vama Veche, asa ca rezervati-va din timp un loc in primele randuri!!!

 

Stati pe frecventa! Mai multe detalii in curand pe Jah Army!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER