• Romania
  • English

Eveniment: CARNAVAL DU BAMBOO

26 Februarie 2011

CARNAVAL DU BAMBOO @ Bamboo

          Sambata, 26 februarie, Bamboo Bucuresti si Magic Holidays te invita la “Carnaval du Bamboo”, singura petrecere la care poti castiga doua vacante in Europa!

         Special pentru tine, Bamboo a pregatit un spectacol mai tare decat orice Carnaval de la Venetia si un concurs pe masura! Masti colorate, costume inedite, pene sau accesorii stralucitoare, indiferent ce costumatie ai alege, poti participa la concursul care are ca premiu doua excursii all inclusive, timp de 3 zile, pentru tine si inca o persoana, la Londra sau Paris.

         Mai mult, pentru ca tu sa petreci o extraordinara vacanta intr-un dintre cele mai frumoase orase europene, Bamboo iti ofera si 5000 Ron bani de cheltuiala. Costumeaza-te cat mai inedit si poti castiga marele premiu, in cadrul unei petreceri din care nu vor lipsi surprizele, coregrafia spectaculoasa, efectele speciale si muzica de calitate!

         Pe 26 februarie, esti invitat la Carnaval du Bamboo!

 

Eveniment oferit de Radio Zu si prezentat de Utv!

Rezervări: 0723.226.266/ 0726.226.266 

      office@bambooclub.ro

      www.bambooclub.ro

      Str. Tuzla Nr.50 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER