>
  • Romania
  • English

evenimente: Carla’s Dreams – lansare album NGOC - 7 mai 2016 in Arenele Romane pe 07 Mai 2016

07 Mai 2016

Carla’s Dreams – lansare album NGOC - 7 mai 2016 @ Arenele Romane

Preț: 99 lei

Pe 7 mai la Arenele Romane din Bucuresti (in aer liber), Global Records si BestMusic Live Concerts va invita la lansarea noului album Carla's Dreams, al doilea din cariera, "NGOC". Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile si televiziunile din Romania “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar si piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”.

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua fizica iabilet.ro/retea (Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Perfect Tour, Senia, ZebraPay, Say Shops)

Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.

Biletele pentru lansarea Carla's Dreams de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H)

Biletele earlybird au urmatoarele preturi:
- Categoria A - 150 de lei CU LOC in tribuna (doar 700 de bilete - Sectoarele K si E)
- Categoria B - 99 de lei FARA LOC in fata scenei (doar 500 de bilete)
- Catedgoria C - 60 de lei - cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena

Harta Bilete: http://www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Preturile sunt valabile pana pe 2 aprilie, apoi acestea se scumpesc cu 20%

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Accesul se face incepand cu ora 20:00, ora scrisa pe bilet. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber !

Un eveniment Global Records si BestMusic Live Concerts

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER