• Romania
  • English

CANtemporary Art Museum & Concert Brandt Brauer Frick

19 Mai 2012

CANtemporary Art Museum & Concert Brandt Brauer Frick @ Atelierul de Productie

H 21:00- Vernisaj Red Bull Art of Can
H 23:00- Bogman
H 00:30- Brandt Brauer Frick- Live
H 01:30- Khidja
H 03:00- Charlie Boy


Red Bull Art Of Can a inceput in 1999 si pana in prezent au avut loc 42 de expozitii in 24 de tari. In 2011 a fost randul Bucurestiului sa gadzuiasca prima editie din Romania a proiectului.
Red Bull Art Of Can este o platforma creativa dedicata fiecaruia dintre noi, fara niciun fel de restrictii de varsta, sex, statut. Cei 425 de participanti au avut la dispozitie 2 luni pentru a crea un obiect de arta din bine cunoscutele doze de Red Bull. 
Vernisajul expozitiei a avut loc pe 30 septembrie in Piata George Enescu, unde au fost expuse 54 de lucrari, cele care au avut cel mai mare punctaj.

Pe 19 mai, de Noaptea Muzeelor, Atelierul de Productie aduce, inca o data, o parte din lucrarile participante in competitia de la Bucuresti si nu numai.
CANtemporary Art Museum se deschide pentru o singura seara si va gazdui o serie din lucrarile Red Bull Art Of Can. 
Pe langa Expozitia care va cuprinde lucrari 3D, lucrari premiate, lucrari neexpuse pana acum dar si o serie de lucrari inramate din intreaga lume, Atelierul de Productie organizeaza un concert experimental cu cei de la Brandt Brauer Frick. Deschiderea petrecerii o face Bogman, iar de after se ocupa Khidja si Charlie Boy.

Brandt Brauer Frick este o trupa de muzica contemporana care impleteste clasicul cu house si tehno. Liderul trupei, Daniel Brandt a participat la Red Bull Music Academy in anul 2006. Proiectul Brandt Brauer Frick- tehno acustic a luat nastere in august 2009 cand cei trei muzicieni au pus la olalta pianul, vibrafonul, tobele, diverse percutii, sintetizatoare si instrumente cu coarda. Experimentul duce cu gadul la Steve Reich, iar sunetele energetice vin din instrumentele clasice, aparent inofensive.

Atelierul de Productie este un proiect curajos care timp de 2 ani a combinat arta contemporana organizand si gazduind unele dinte cele mai neconventionale proiecte: expozitii de pictura, street art, foto, video; concerte live; festivaluri de film, muzica si biciclete.

Intrarea este libera

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER