• Romania
  • English

Cafeneaua @ Teatrul National Bucuresti ( TNB ) | 26 Septembrie 2016

26 Septembrie 2016

Cafeneaua | 26 septembrie 2016 @ Teatrul National Bucuresti ( TNB )

Preț: 100 lei

Cafeneaua – O bufonada amara, ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock (vazuti la 30, 50 si 70 de ani); casnicia lor fisurata dar si consolidata de aparitia tinerei Janet.

Protagonistii spectacolului sunt mari actori ai scenei romanesti: Emilia Popescu, Dana Dogaru si Horatiu Malaele.


O comedie in care rasul capata gustul sarat al lacrimilor. Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.


Pe parcursul comediei, rasul va capata gustul sarat al lacrimilor, dominant fiind spectacolul despre viata, iubire, tradare si singuratate.


-naturalete artistica, bun gust, masura si echilibru
-filon comic si replici spontane .
- un spectacol de calitate, amuzant, spumos, reconfortant, invaluit in omenesti melancolii...


Horatiu Malaele transforma o dramoleta americana mofluza intr-o explozie de umor si de emotie. Abilitati dramatice in regim de exclusivitate.


Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant. (Horatiu Malaele).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER