• Romania
  • English

Eveniment: Cadenza Vagabundos

20 Noiembrie 2010

Cadenza Vagabundos @ Sala Polivalenta

THE MISSION
● 10 YEARS ANNIVERSARY ●
CADENZA VAGABUNDOS

Saturday, 20th of November, 22:00
Sala Polivalenta (Special Setup)

LUCIANO

MIRKO LOKO

CESAR MERVEILLE


The Mission - 10 Years Anniversary prezinta in premiera in Romania conceptul Cadenza Vagabundos, numele care a facut furori pe scena muzicii electronice internationala toata vara acestui an.
Artistii casei de discuri si agentii de booking Cadenza s-au reunit sub conceptul Vagabundos initial pe plaja Ushuaia din Ibiza si ulterior s-au mutat la Pacha, unul dintre cele mai cunoscute si iubite cluburi din lume. Acompaniati de decoratiuni specifice unor “vagabonzi muzicieni de profesie”, artistii au facut inconjurul lumii si, pe 20 noiembrie, isi vor opri gentile de discuri intre panzele amenajate de The Mission la Sala Polivalenta. Condusi de faimosul DJ si producator de origine chileana, Luciano, pe scena vor urca acesta, companiat de Mirko Loko si Cesar Merveille.
Desi initial evenimentul a fost anuntat intr-un cort incalzit la Arenele Romane, s-a decis ca acesta va avea loc la Sala Polivalenta. Motivele care au dus la acesta schimbare tin in mare parte de confortul iubitorilor de muzica. Sala Polivalenta beneficiaza in primul rand de mai multe locuri, asadar preturile biletelor vor fi mai mici, de incalzire, de garderoba si de indeajuns de multe locuri de parcare. Locatia va fi special amenajata incat sa se benificieze doar de spatiul de pe ringul de dans, cele de pe scaune fiind acoperite de cortine care, cu aceasta ocazie, vor ajuta si la decorarea in spiritul Cadenza Vagabundos.

The Mission Official Afterhours - Studio Martin! Mai multe detalii in curand...

ACCESUL PERSONELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

BILETE:

● 40 lei in avans disponibile la:
- Bilete.ro - prin comanda online, serviciu national si international
de online ticketing
cu optiunea de livrare la domiciliu;
- Bucuresti - direct de la: Studio Martin, Orange Concept Store, City
Shop, Music Box,
Metrou Unirii 1.

● 60 lei la locatie in seara evenimentului;

● 100 lei bilete VIP -  disponibile la (+40) 722 399 228 si (+40) 722
937 972.

WEB:
http://themission.ro
http://facebook.com/themissionro
http://www.cadenzarecords.com
http://www.cadenzabooking.com
 


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER