evenimente: Cadenza Vagabundos 16 noiembrie 2013 in Sala Polivalenta pe 16 Noiembrie 2013

16 Noiembrie 2013

Cadenza Vagabundos 16 noiembrie 2013 @ Sala Polivalenta

Promoter: The Mission
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: afisat mai jos

Sala Polivalenta va gazdui, sambata, 16 noiembrie 2013, una din cele mai iubite petreceri concept la ora actuala "Cadenza Vagabundos".

 

The Mission aduce din nou la Bucuresti pe unul dintre cei mai iubiti DJ din lume - Luciano, insotit de Cesar Merveille back-to-back cu Mirko Loko si Andrea Oliva.

 

Conceptul “Cadenza Vagabundos” a luat nastere pe insorita plaja din Ibiza si a castigat intr-un timp foarte scurt, o multime de fani in toata lumea. Ideea din spatele show-ului “Vagabundos'” a prins viata in Ushuaia, mutandu-se ulterior pentru trei ani in clubul Pacha si vara aceasta in Boom Ibiza, unul din cele mai cunoscute cluburi de pe insula spaniola.

 

Asa cum v-au obisnuit artistii roster-ului Cadenza vor adopta si de data aceasta tinute vestimentare din secolul trecut, vor veni cu recuzita de rigoare, vor fi machiati astfel incat sa redea impresia de "vagabonzi" si vor fi acompaniati de acordeoane.

 

Party-ul va începe cu DJ-ul autohton Bogdan, si va fi urmat de showcase-ul label-ului Cadenza. Momentul culminant din seara de 16 noiembrie va fi cu siguranta setul lui Luciano, care va dura cel mai probabil pana in zorii zilei.

 

BILETE REGULAR IN AVANS: 50 RON

BILETE VIP IN AVANS: 100 RON

 

- Online National si International – prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international)

- Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si in magazinele Germanos. Lista completa a celor peste 720 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

 

- Alte puncte de vanzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Grivitei, Nr 143, parter, in incinta Hotel Ibis.

 

BILETE REGULAR LA INTRARE: 70 RON pana in ora 00.00, 80 RON dupa ora 00.00

 

BILETE VIP LA INTRARE: 120 RON

 

Pentru BILETE VIP si REZERVARI sunati la:

+40 722 399 228 & +40 722 937 972

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER