• Romania
  • English

Cadenza Night presents: Luciano ● Mirko Loko ● Andrea Oliva ● Lee Van Dowski

16 Februarie 2013

Cadenza Night presents: Luciano ● Mirko Loko ● Andrea Oliva ● Lee Van Dowski @ Sala Polivalenta

Promoter: The Mission
Preț: afisat mai jos

Asteptarea a luat sfarsit :) Nu lasam sfarsitul de an sa treaca fara a anunta debutul sezonului 2013. Urmatorul The Mission reprezinta un eveniment cult pe care unii l-au asteptat mai mult decat pe Mos Craciun.

Sambata 16 februarie 2013 Luciano va reveni in Bucuresti, la Sala Polivalenta impreuna cu o parte din artistii label-ului pe care il conduce, pentru un show Cadenza Night, ce se apropie de ideea unui carnaval muzical. Dincolo de prestatia artistilor, locatia va avea un set-up special amenajat cu multe elemente surpriza, in ton cu muzica si atmosfera caracteristice artistilor Cadenza.

Line-up complet: Luciano, Mirko Loko, Andrea Oliva si Lee Van Dowski.

Local Act: NegruBILETE IN AVANS: 60 RON
-Online National si International – prin comanda la www.bilete .ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international) si in oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro. Lista completa a celor peste 500 de oficii de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici:
www.bilete.ro/informatii.asp?sectiunea=oficii-postale-partenere


Link direct pentru achizitionare bilete: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=2841

-Direct in Bucuresti de la punctele de vanzare Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), MetrouUnirii 1, Music Box (Str. MateiBasarab Nr. 16)

BILETE LA INTRARE: 80 RON

BILETE VIP: 150 RON

Pentru informatii bilete VIP si rezervari mese va rugam sunati la:

(+40) 722 399228
(+40) 722 937972

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! VA RECOMANDAM SA AVEtI UN ACT DE IDENTITATE PENTRU CONTROL!!!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more The Mission pres. Solomun +1 Hills of Rock 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER