• Romania
  • English

Cabanne, Petre Inspirescu,

19 Ianuarie 2013

Cabanne, Petre Inspirescu, Cristi Cons

Promoter: Sunrise
Preț: 20 lei/00.00/30 lei

Reluam sezonul de petreceri!
Sunrise lanseaza prima invitatie pe 2013 alaturi de Cabanne, artistul francez care devine din ce in ce mai familiar scenei locale / l'ami charmant/ alaturi de care am dansat Sunwaves-uri la rand si nu numai; impreuna cu "poetul" muzicii romanesti Petre Inspirescu si colegul talentat Cristi Cons. Isi vor acorda sunetele intr-un loc nou: club Modern, impreuna cu tine.

Simplu si la obiect, muzica potrivita in locul potrivit. Cabanne, Petre Inspirescu si Crist Cons vor putea fi ascultati, sambata 19 ianuarie in Modern, incepand cu 23:00.

20 lei < 00:00> 30lei
Guestlist valabil pana in ora 01:00.

Club Modern
Str. Mihai Eminescu nr 127.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER