• Romania
  • English

Eveniment: Butterflies In My Stomach - Lansare album

31 Martie 2011

Butterflies In My Stomach - Lansare album @ The Silver Church

Dincolo de muzica elaborată ÅŸi subtilă, dincolo de stilul în care BiMS poartă partea lor de „deschizător de drum" în spaÅ£iul  sonor românesc, albumul Magic Store reprezintă un produs muzical aparte, care se bea...se fumează...se ascultă.... cu fluturii.

Butterflies in My Stomach este una dintre cele mai cunoscute, respectate ÅŸi dorite formaÅ£ii de nu-jazz, funk ÅŸi acid jazz din România.

BiMS a fost prezentată de BBC Romania ca fiind una dintre puÅ£inele trupe care promovează acid-jazz-ul în România ("Romanian Underground " - BBC - 20.12.2005)
La sfârÅŸitul lunii august 2006, BIMS a fost selectată printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la secÅ£iunea Electronic, în urma unui concurs iniÅ£iat de casa de discuri Sony ÅŸi prestigioasa publicaÅ£ie Billboard.

Încă de la început, trupa formată din Maca (voce), Bujor Stoicovici (ch. bas ÅŸi contrabas), Meghi (pian electric ÅŸi sintetizatoare), Laurentze! (tobe), cărora li s-au alăturat John (chitară) ÅŸi Ieronim (trombon ÅŸi computer), a avut numeroase concerte în majoritatea cluburilor de gen din România ÅŸi participări la cele mai importante festivaluri din România: Stufstock (2005, 2006, 2007), Fân Fest (2007), Peninsula (2007, 2008, 2010), NewJazz (2008).

Cu un stil muzical emancipat ÅŸi cosmopolit, Butterflies in My Stomach s-a bucurat de numeroase difuzări la Radio Guerrilla, RFI, City FM, Radio BucureÅŸti, PRO FM, Radio România Actualităţi, Radio3net, Radio Lynx, Radio Alternativ, Rodon (95 fm / Grecia), TVR (1,2, Cultural, International), Antena1, ProTV, precum ÅŸi de articole sau interviuri în Jurnalul NaÅ£ional, Gardianul, Imagoo, Tabu, Elle, Phg Muzica Vip, U-Online (U TV), Liternet, Metalhead.

De curând, Butterflies in My Stomach a început o colaborare cu Institutul Cultural Român care s-a materializat în organizarea a două evenimente culturale de susÅ£inere a spectacolului „Enescu Re-Imagined", un proiect iniÅ£iat de pianistul Lucian Ban ÅŸi contrabasistul John Hébert.

În 2010 ÅŸi 2011, la invitaÅ£ia lui Cătălin Åžtefănescu, trupa Butterflies in My Stomach a fost prezentă în mai multe ediÅ£ii ale emisiunii Garantat 100% (TVR).

De warm-up pentru concert se va ocupa cunoscutul DJ Electric Brother.


PreÅ£ bilet: 25 lei. În preÅ£ul biletului este inclusă o bere din partea sponsorului Tuborg.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER