• Romania
  • English

Eveniment: Burn Babylon a€“ Spring Session

04 Martie 2011

Burn Babylon – Spring Session @ Elephant Pub

Burn Babylon – Spring Session (4 Martie @ Elephant Pub And Live Music)

Vineri, pe data de 4 Martie, dupa o pauza de mai multe luni, Burn Babylon revine cu un nou party: Burn Babylon Spring Session. In Elephant Pub and Live Music (str. Gabroveni nr. 16 || Centrul Istoric), il veti putea vedea live pe G. Ras, solistul vocal al trupei Riddim Colony (Ungaria). Alaturi de acesta, va mai sustine un show live si Sensi J., unul dintre cei mai apreciati artisti ai scenei reggae din Romania. Lineup-ul va fi completat de patru DJ Set-uri semnate Chesarion, Ras T., Bazooka si Raizah. Accesul in sala de concert se face incepand cu ora 21.00 si pretul biletului este de 10 RON.

G. Ras este cunoscut publicului din Romania atat din concerte sustinute impreuna cu Riddim Colony, una dintre cele mai apreciate trupe de reggae ale Europei de est, cat si de la show-uri solo. Stilul abordat de catre acesta este nu-roots si dancehall iar concertele sale sunt caracterizate de dinamism, interactivitate si energie. La show-ul de la Burn Babylon, puteti asculta pentru prima oara in Romania piese de pe noul material discografic al artistului ce urmeaza sa fie lansat in a 2-a jumatate a anului 2011.

Sensi J. este cunoscut publicului de reggae din colaborarea pe care a avut-o alaturi de Buppy Brown pe piesa Jamrow, inclusa pe EP-ul de debut Zuza Boys and Lennox Buppy Brown – Jamrow, aparut in anul 2010 la Jah Army Records. Pe langa aceasta, Sensi J. a mai sustinut o serie de show-uri live la evenimentele reggae de gen din Bucuresti. Burn Babylon este un concept Jah Army Events.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER