• Romania
  • English

evenimente: Bun si simplu - Proconsul 07 Oct 2016 in Sala Palatului

07 Octombrie 2016

Bun si simplu - Proconsul 07 Oct 2016 @ Sala Palatului

Preț: 70 lei
Vineri, 7 Octombrie 2016, ora 20:00
Sala Palatului, Bucuresti

Proconsul revine pe scena Sălii Palatului pe 7 octombrie, într-un concert care își propune să arate că orice este de calitate nu se demodează niciodată.
Bun și simplu va fi spectacolul pus în scenă de trupa care în cei 17 ani de activitate și-a păstrat identitatea, menținând spiritul ce i-a consacrat în piesele lansate de-a lungul timpului. 

Vei asculta live pe cea mai importantă scenă de concerte a țării piesele pe care le-ai fredonat de atâtea ori: "Cerul", "De la ruși", "Pentru tine", "Lângă mine", "Altceva", "Nu mi-e bine fără tine", "Mi-ai luat inima", "Un om mai bun" și multe altele.
"Vino pe 7 octombrie la Sala Palatului,fii și tu #aici cu mine și afla #povesteanoastră chiar de la noi! Haide sa atingem #cerul împreună!" este mesajul trupei pentru fanii săi. 

Let’s roll!”

Pentru persoanele cu dizabilitati, organizatorul pune la dispozitie 20 de bilete. Pentru a intra in posesia acestor bilete, va rugam sa trimiteti un mail la adresa proconsul@sublime.ro 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER