Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

BUCHAREST GreenSounds Festival 2017

martie 19 @ 6:31

Alborosie and The Shengen Clan și Morcheeba la

                                         BUCHAREST GreenSounds Festival 2017

 Cea de-a patra ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală, va avea loc în weekendul 18 – 20 august 2017, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle!

Festivalul cu intrare liberă este organizat de Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Ară și Tradiție al Municipiului București și oferă publicului, an de an, trei zile de concerte cu artiști și trupe de top din țară și din străinătate, activități recreative, un spațiu de gastronomie internațională, un bazar urban, propunându-și să celebreze orașul prin muzică și dans în aer liber.

Cea mai așteptată ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL își anunță coordonatele de distracție printr-un line-up efervescent! Pe cele două scene din Parcul Herăstrău vor urca artiști internaționali de renume, din zonele muzicale Trip Hop, Reggae, Dub, Hip Hop, Jazz și multe altele.

ALBOROSIE, îndrăgitul artist italian de muzică reggae, vine în București alături de trupa The Shengen Clan, după concertele din Franța și Slovenia. Artistul mondial, cunoscut și drept Puppa Albo, va urca pe Main Stage vineri, 18 august, demonstrând încă o dată fanilor din România, printr-un concert de excepție, că nu putem vorbi despre cultura reggae fără să îi amintim piesele care au făcut istorie.

MORCHEEBA, trupa de trip hop din UK, formată din Skye Edwards și Ross Godfrey, care ne-a bucurat de-a lungul anilor cu melodii precum „Enjoy the ride”, „Otherwise”, „Big Calm”, „Gimme your love” și „Gained the world”, vine la GreenSounds sâmbătă, 19 august! Trupa a fost înființată în anul 1995 și a lansat 8 albume care s-au vândut în peste 10 milioane de copii care au răsunat în peste două decenii de turnee. Skye, solista trupei Morcheeba, are una dintre cele mai apreciate și recunoscute voci, iar chitara psihedelică a lui Ross transformă melodiile într-o experiență de neuitat.

Trupa olandeză de rock alternativ DE STAAT concertează în Parcul Herăstrău din Capitală sâmbătă, 19 august! Cu primul album lansat în anul 2009, formația a adunat un număr impresionant de premii și nominalizări, concertând pe scenele unor festivaluri de renume precum Sziget și Glastonbury. Pe lângă muzica apreciată de public, De Staat este recunoscută și pentru videoclipurile inovative ale unor piese precum „Pep Talk”, „Sweat Shop”, „Get It Together”, „Make A Call” și multe altele.

 


Duminică, 20 august, pe Main Stage vor urca trupele JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph și THE BASEBALLS!

În ultimii cinci ani, JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph au susținut peste 150 de show-uri internaționale, având în playlist piese ce îmbină genurile Soul, R&B și Jazz cu ritmuri electronice.

Excentricii de la THE BASEBALLS transformă melodii moderne celebre în piese reprezentative stilului rock’n’roll al anilor ’50 și ’60, acestea fiind mai mult decât simple cover-uri, datorită reorchestrărilor ingenioase.

Programul muzical este completat în cele trei zile de artiști români îndrăgiți din zonele Hip-Hop, Rap, Alternativ, Reggae, Jazz, Soul sau Electro: Subcarpați, Pixels, The Mono Jacks, Damian Drăghici, Radu Almășan, Pinholes, Satellites, Greetings Sugar, El Negro, Tourette Roulette, Psihotrop, Breeze, Jinxy Von D’Ers, Space Needle, Gramofone, Temple Invisible, DJ Dox, DJ Hefe și DJ Teo.

Între 18 – 20 august, în Parcul Herăstrău, pentru al patrulea an consecutiv, Bucureștiul sună mai bine cu GreenSounds!

Detalii pe: www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival 

Facebook Event: https://goo.gl/hMdWWV 

 

 

Detalii

Dată:
19 martie 2024
Oră:
6:31

Lasă un răspuns