• Romania
  • English

Bucharest Food Festival - Gourmet Edition @ Herastrau, Roaba De Cultură | 30 iunie - 2 iulie 2017

30 Iunie 2017

Bucharest Food Festival - Gourmet Edition @ Romexpo

Luna IUNIE vine cu a doua ediție de Bucharest Food Festival - Gourmet Edition, unde, între 30 iunie și 2 iulie, in Herastrau, Roaba de Cultura, se vor reuni unele dintre cele mai renumite restaurante, bistro-uri sau baruri din București, dar și din țară.

Și pentru că este un festival dedicat culturii gastronomice și artei gustului, Bucharest Food Festival - Gourmet Edition ne așteaptă și cu show-uri de live cooking, workshopuri pe teme culinare, degustări de vinuri, o scenă de muzică live, dar și diferite activități, precum Kids Corner, unde vor exista și ateliere de gătit pentru copii. 

Evenimentul va fi împărțit în zone speciale precum: Fine Dining & Urban Contemporary, Romanian Gastronomy, International Cuisine, Grill & BBQ,Gourmet Area, Street Food, Deli Market sau Ice cream & Sweets Corner. Publicul va avea posibilitatea să descopere restaurante faimoase din București, dar și din țară.

Mai mult, alături de scena live, la Bucharest Food Festival - Gourmet Edition, va exista și o altfel de scenă, cea dedicată show-urilor de live cooking, care îi va iniția pe vizitatori în tainele celor mai noi tehnici de preparare culinară. Timp de trei zile, Bucharest Food Festival - Gourmet Edition va găzdui demonstrații culinare inedite cu susținerea unora dintre cei mai cunoscuți chefi ai momentului și îi va inspira pe cei prezenți, oferindu-le posibilitatea de a degusta cele mai savuroase preparate.

Muzica live nu va lipsi nici ea. În cele trei zile de Bucharest Food Festival - Gourmet Edition, vor urca pe scena câteva dintre cele mai interesante proiecte muzicale românești, cu muzică lounge și concerte live de jazz, electro swing sau blues.

► 30 iunie - 2 iulie


Official Hashtag: #BucharestFoodFestival

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER