Primul festival de bere craft din Romania lanseaza propriul sau Manifesto. Anul acesta, editia a treia a Bucharest Craft Beer Festival are loc la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 – 164) in perioada 31 august – 2 septembrie, adica in primul weekend din Septembrie, fix cu 2 zile inaintea Zilei Nationale a Berii Craft, asa cum a fost ea declarata la prima editie Bucharest Craft Beer Festival.

    Biletele s-au pus in vanzare, iar preturile sunt de 20 lei pentru tichetele de o zi si 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele trei zile de festival.

    De asemenea, organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana în data de 13 august, abonamentele vor avea pretul promotional de 38 de lei.

    Fiecare bilet sau abonament include si paharul festivalului, acesta fiind un pahar reutilizabil

    B.U.G. MafiaComaFiRMAThe Mono JacksJurjak, The Details și DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii Bucharest Craft Beer Festival 2018.


    Programul concertelor, pe zile, se prezintă astfel:
 

31 august – The Mono Jacks
 

01 septembrie – The Details, FiRMA, Coma
 

02 septembrie – DayDay, Jurjak, B.U.G. Mafia


    Berile craft au o istorie bogata si diversa in intreaga lume, iar astazi puteti gusta aceasta bucatica de istorie prin intermediul berilor craft unice, servite de micro-berariile locale sau internationale.

    Berea artizanala face parte dintr-un trend care pune accentul pe consumul produselor locale, prin folosirea ingredientelor naturale si prin folosirea metodelor traditionale de fabricare.

    In doar cativa ani, de la primii curajosi care au inceput sa prepare propria bere artizanala in 2010, pe piata din Romania fenomenul a luat avant si in 2018 sunt peste 40 de micro-berarii locale.

     Bucharest Craft Beer Festival ii aduna pe acesti oameni creativi impreuna cu produsele lor intr-un singur loc, pentru un festival de arome si gust.

    In editia din 2018 puteti sa experimentati o varietate de beri craft si sa aflati despre diferitele stiluri de bere artizanala, fiecare cu gusturile si aromele sale unice.

    Vor fi zeci de sortimente de bere craft din Romania, dar si de peste hotare, fiecare special, de la diverse tipuri de Ale, Lager, Stout, la Porter si IPA, unele deja cunoscute, altele noi si neașteptate.

    Festivalul propune si diverse tipuri de cidru artizanal si mancaruri delicioase, care se vor potrivi de minune licorilor artizanale.

    Cu ocazia celei de-a treia editii, Bucharest Craft Beer Festival, primul festival de bere craft din Romania, lanseaza propriul sau Manifesto.

    De mii de ani, de cand se face, berea a evoluat pas cu pas spre ceea ce numim astazi bere. Apa, malt, hamei si suflet – asta inseamn bere buna!

    Noi credem in pasiune și in inovație, respectam producatorii artizanali, iar din 2016 am pus umarul la dezvoltarea pietei de craft beer in Romania.

    Nu suntem doar un eveniment, ci prima platforma care le-a permis berarilor sa isi scoata in lume produsele si sa-si intalneasca fanii.

    Unii spun ca berea craft este o arta. Altii spun că este o stiinta.

    Noi, producatorii Bucharest Craft Beer Festival, credem ca:


  1. Berea craft este un produs de arta facut cu stiinta.
  1. Berarii fac berea pe care le-ar placea s-o bea oriunde si oricand.
  1. Filosofia berii craft nu se traduce prin cuvinte, advertising sau trucuri de marketing. Ea inseamnă alegerile facute de berar in fiecare zi si asumate pana la capat.
  1. Secretul unei beri craft bune este simplu: urmează-ti crezul. Da tot ce ai mai bun si oamenii te vor urma.
  1. Berea craft exceptionala nu pica din ceruri. Se face cu multa munca si cu ingrediente de calitate. Iar toate astea vin cu un pret.
  1. Berea craft e ca o voce interioara. Trebuie sa inveti s-o asculti si sa ai curajul sa-i urmezi mesajul, indemnul.
  1. Gustul se educa. Asa ca pune-ti papilele gustative la treaba si incearca toate berile craft pe care le întalnesti. Descopera!

 

    Cele mai bune beri se nasc din pricepere si pasiune, iar asta avem si noi aici. Stim ca fiecare dintre voi e un berar innascut sau un îndrăgostit iremediabil de berea craft.

    Locul vostru e la acest festival. Bucharest Craft Beer Festival. Acum e momentul vostru.

In plus, Bucharest Craft Beer Festival va astepta cu:

– Targ de viniluri, cu muzica buna pe discuri de vinil

– Barber shop

– Concerte si DJs

–  Multe alte surprize si concursuri!

 

    Trupele care vor canta in cadrul festivalului vor fi anuntate in cel mai scurt timp, alaturi de starurile evenimentului – berile craft.


Program:

 
> Vineri, 31 august: 17:00 – 23:00

 
> Sâmbăta, 1 septembrie: 12:00 – 23:00

 
> Duminica, 2 septembrie: 12:00 – 23:00

    Bucharest Craft Beer Festival 2018 – Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.

    Accesul la Bucharest Craft Beer Festival 2018 se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi,

    48 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival, sau 38 de lei pentru abonamentele cumparate pana in data de 13 august.

Bucharest Craft Beer Festival 2018 este un eveniment organizat de Mixtopia Live, prezentat de LIDL si recomandat de RADIO GUERRILLA.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 


 

About Post Author

Lasă un răspuns