• Romania
  • English

targuri: BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING 2014 in Romexpo pe 01 Decembrie 2014

01 Decembrie 2014

BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING 2014 @ Romexpo

Targul de Craciun de la Viena, se muta in Bucuresti!

In 2014, Romania se alatura celor mai importante capitale ale lumii si organizeaza prima editie Bucharest Christmas Shopping.

Centrul Expozitional Romexpo, impreuna cu LP Development Concept Imob va invita in perioada 1-21 decembrie sa faceti parte din cea mai frumoasa Poveste de Craciun.

Bucurestiul se imbraca in haine de sarbatoare si va asteapta cu mic, cu mare la Bucharest Christmas Shopping sa va delectati cu bucate alese, sa achizitionati cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi, la preturi speciale - direct de la producator, sa redescoperiti valorile traditionale si sa va lasati purtati de atmosfera festiva ce va fi asigurata de concerte, spectacole, tombole si multe alte surprize atent gandite de organizatori, pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

www.bucharestchristmasshopping.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more Iubim 2ROTI - 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER