• Romania
  • English

Eveniment: Brendan Perry (Dead Can Dance)

29 Martie 2010

Brendan Perry (Dead Can Dance) @ Sala Palatului

Brendan Perry (Dead Can Dance) 

Brendan Perry, figura emblematica a eclectismului modern si totodata jumatatea masculina a legendarului grup Dead Can Dance, va concerta pentru prima data in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 29 martie 2010.

Biletele pentru concertul Brendan Perry sunt disponibile in retelele Diverta, Germanos, librariile Carturesti, magazinele Vodafone si Sala Palatului putand fi procurate la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in sala: 55, 80, 100, 120 si 140 lei, pana la data de 21 februarie; 70, 100, 120, 140 si 160 lei in perioada 22 februarie – 29 martie 2010.


Concertul Brendan Perry din 29 martie 2010 este produs de One Event.

Cu Dead Can Dance cei doi au vandut peste 2 milioane de albume in intreaga lume si sunt in continuare cea mai bine vanduta trupa care a fost semnata vreodata la celebra casa de discuri londoneza 4AD.

Dead Can Dance a lansat de-a lungul carierei noua albume, incluzand si unul inregistrat in concert, toate fiind foarte bine primite de public si presa de specialitate.

In 1997 Brendan compune coloana sonora pentru filmul 'Sunset Heights' al regizorului irlandez Colm Villa, pentru ca doi ani mai tarziu sa lanseze primul album solo intitulat 'Eye Of The Hunter'.

Versiunile de studio ale celor doua piese compuse special pentru acest ultim turneu Dead Can Dance, se vor regasi pe noul album al lui Brendan Perry, 'Ark', programat sa apara in primavara acestui an. Albumul va cuprinde opt compozitii originale in care artistul trateaza teme despre identitate, izolare, razboi, coruptie si despre pericolul pe care omenirea ca specie il reprezinta fata de mediul inconjurator.

Potrivit lui Brendan, 'Ark' nu se doreste a fi un album conceptual in adevaratul sens al cuvantului ci mai degraba o serie de observatii si comentarii, sustinute si argumentate, despre conditia umana. Spre deosebire de albumul de debut, 'Ark' va aduce in prim-plan o revenire la perioada Dead Can Dance, la utilizarea sintetizatoarelor si a sample-urilor, precum si a instrumentelor clasice.

Noile compozitii Brendan Perry precum si hit-urile Dead Can Dance vor putea fi ascultate in premiera live la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 29 martie.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER