• Romania
  • English

The Silver Church Club găzduieşte pe data de 20 octombrie, începând cu ora 21.00, concertul de lansare al unui nou album Brazda lui Novac, intitulat "Dizzy"

20 Octombrie 2011

Brazda lui Novac - Lansare album "Dizzy" @ The Silver Church

Preț: 20 lei

The Silver Church Club găzduieşte pe data de 20 octombrie, începând cu ora 21.00, concertul de lansare al unui nou album Brazda lui Novac, intitulat "Dizzy".

Te aşteptăm la un eveniment aşa cum rar se întamplă în Bucureşti, o seara de muzică electronică/glitch/ambient​ de cea mai bună calitate. Fii pregătit pentru un spectacol de sunet şi imagine aşa cum nu ai mai auzit sau văzut.

Program:

21:00 – 22:00 – Luntaire
22:00 – 23:00 – Dirk Geiger
23:00 – 24:00 – Brazda lui Novac
24:00 – 02:00 – Matze DJ set

Vei putea cumpăra la faţa locului CD-uri sau tricouri cu Brazda lui Novac şi CD-uri cu Dirk Geiger. Va fi disponibil la vânzare ca CD si primul album Brazda lui Novac, care iniţial a fost lansat în format digital.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER