Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

BOSQUITO | 11 feb 2016|

martie 28 @ 20:50

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 11 februarie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti – BOSQUITO !

Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro aici: www.iabilet.ro/bilete-bosquito-canta-pe-11-februarie-la-hard-rock-cafe-din-bucuresti-24131/

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin, cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica, pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA, iar membri sai au declarat ca pentru ei aceasta perioada a fost una recreationala. Tot in acest timp au lansat si piesa „Intuneric in culori”, alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira. 

Vino pe 11 februarie la Hard Rock Café sa asculti piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea, mult cunoscutul refren “Da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita si multe alte surprize.

Biletele pentru concertul BOSQUITO din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 75 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa Mac)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Magazinele IQ BOX si Say Shop
– Hard Rock Cafe

EXTRA
– Aplicatia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

Detalii

Dată:
28 martie 2024
Oră:
20:50

Lasă un răspuns