• Romania
  • English

Culturale: Bookblog.ro te asteapta la Bookfest cu o provocare in Romexpo pe 23 Mai 2015

23 Mai 2015

Bookblog.ro te asteapta la Bookfest cu o provocare @ Romexpo

Preț: 00

 

 

Sambata de dimineata, spala-ti chipul cu apa vie, da jos sabia din cui si armasarii din pod si, astfel inarmat, ca orice erou adevarat, vino la Bookfest pentru a raspunde provocarii lansate de Bookblog.ro.

 

Pe 23 mai, de la ora 10:30 la 11:00, scena Arena este pregatita pentru confruntarea celor mai feroce cititori, in cadrul concursului de Trivia organizat de Bookblog.ro la Salonul Inaternational de Carte Bookfest 2015 (Romexpo).

 

Arunca in lupta cunostintele tale literare si poti pleca acasa incununat de laurii cartilor castigate.

 

Accepti provocarea?

 

Stai cu ochii pe Bookblog.ro si nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discutii si noutati.

 

Eveniment marca Bookblog.ro  - cel mai important blog despre carti si lectura de pe internetul romanesc. In cei peste noua ani de existenta, el a devenit un reper pentru tinerii pasionati de lectura, un ghid care ii ajuta sa aleaga mai bine si mai usor cartile care merita citite.

 

 

 

 

 

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more Iubim 2ROTI - 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER