>
  • Romania
  • English

evenimente: Bond in Sala Palatului pe 25 Iunie 2015

25 Iunie 2015

Bond @ Sala Palatului

Preț: 120 LEI

Cvartetul de coarde electrice BOND va concerta în premieră în România în acest an. Trupa va susține un spectacol cu coveruri după piese clasice și versiuni synthpop la Sala Palatului din București pe 25 iunie 2015. BOND este considerat a fi cvartetul de coarde cu cel mai mare succes de vânzări, cu peste 4 milioane de înregistrări comercializate în întreaga lume.

Trupa este formată din următoarele instrumentiste: Tania Davis (vioară), Eos Chater (vioară), Elspeth Hanson (vioară) și Gay-Yee Westerhoff (violoncel).

Bilete concert:

Categoria VIP: 300 lei
Categoria I: 240 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 150 lei
Categoria IV: 120 lei

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER