• Romania
  • English

Boho Fest - Damian Draghici & Brothers @ Teatrul National Bucuresti ( TNB ) | 27 Noiembrie 2017. ora 20.00

27 Noiembrie 2017

Boho Fest - Damian Draghici & Brothers @ Teatrul National Bucuresti ( TNB )

Concert Damian Draghici & Brothers pe

27 noiembrie, la Teatrul National Bucuresti!

BOHO FEST

 

Legendara trupa Damian Draghici & Brothers va concerta luni, 27 noiembrie, la Teatrul National Bucuresti, incepand cu ora 20:00.

 

Damian Draghici & Brothers revin la Bucuresti cu un show ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta in varianta live cele mai cunoscute piese ale trupei, de la infiintare si pana la cel  mai recent album, Gypsy Rock

 

Cantece celebre din repertoriul romanesc al secolului XX (Saraiman, In statie la Lizeanu, Mona, Constantine, Constantine, Cine-a pus carciuma in drum etc.), vor fi interpretate in maniera bine-cunoscuta a trupei Damian Draghici & Brothers, amestecand  instrumentele traditionale lautaresti cu elemente de rock si ritmuri de muzica electronica, dubstep, reggae si gypsy blues. 

 

Damian & Brothers a fost si este proiectul meu de suflet, intoarcerea mea la radacini! Veniturile realizate din acest concert vor fi donate, ca de fiecare data, proiectului caritabil “Din suflet pentru suflete” desfasurat de Fundatia Bright Light in fiecare an.

Asa ca va asteptam pe 27 noiembrie, la BOHO FEST, sa simtiti spiritul boem, sa ascultati muzica buna si sa dansam impreuna cu trupa Damian & Brothers!”

 

Biletele pentru concertul BOHO FEST al trupei Damian Draghici & Brothers de la Teatrul National Bucuresti, din data de luni, 27 noiembrie 2017, sunt disponibile in reteaua Eventim, la urmatoarele categorii:

 

Categoria I: 190 lei

Categoria II: 140 lei

Categoria III: 90 lei

 

Accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19:00.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER