• Romania
  • English

evenimente: BMW Fest România in Romexpo pe 30 Mai 2015

30 Mai 2015

BMW Fest România @ Romexpo

Preț: 15 LEI

BMW Fest Romania 2015

Data: 30 – 31 mai
Locatia: Romexpo, Pavilionul E1 si Platforma P5

Cel mai important eveniment dedicat pasionatilor BMW

Te asteptam in weekend-ul 30-31 mai pentru cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor si posesorilor BMW. Pentru prima data in Bucuresti, BMW Fest Romania isi propune sa aduca un mix unic intre istorie si viitor, condimentat cu sesiuni de taxi-drift, demonstratii moto si sesiuni de test-drive si ride-test cu cele mai noi masini si motociclete BMW.

in plus, nu am uitat de premii, asa ca Rompetrol, membru al KMG International, sponsorul principal al evenimentului, va avea grija sa ofere o serie de premii.

Zona Indoor | in interiorul Pavilionului E1 vor fi expuse cele mai frumoase modele produse de BMW de-a lungul istorie, asa ca in interior va fi practic o gradina zoologica unde rechini, ursuleti, piscute si randuci vor sta cuminti unii langa altii pentru ca tu sa le admiri in voie.

Zona Outdoor | Platforma P5 iti va oferi ocazia unica de a te urca intr-o masina de drift, pilotata de un pilot profesionist si vei putea trai toate senzatiile unui concurs de drift. La finalul sesiunii de taxi-drift vei primi o poza magnetica pe care sa o ai ca amintire.

Doneaza pentru SMURD | Daca achizitionezi un bilet la BMW Fest Romania, 10% din valoarea acestuia vor fi donati catre SMURD, tocmai pentru a-I ajuta pe cei care vegheaza la siguranta noastra.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER