• Romania
  • English

Eveniment: Bloodhound Gang

15 Martie 2010

Bloodhound Gang @ The Silver Church

Bloodhound Gang, 15 martie, ora 21:00

Pe 15 martie, The Bloodhound Gang revin în România, în The Silver Church Club, într-un eveniment organizat de Events. Trupa americană de punck-rock / alternativ, The Bloodhound Gang se află la a doua vizită în România. Sunt originari din Quakertown, Pennsylvania ÅŸi au în spate 18 ani de activitate ÅŸi 6 milioane de albume vândute. Succesul formaÅ£iei a început cu albumul „One Fierce Beer Coaster"(1996), mai exact cu hitul „Fire Water Burn", un remake după „The Roof is On Fire" lansat în 1985 de Rock Master Scott and the Dynamic Three. Hitul s-a bucurat de difuzări consistente atât la MTV, cât ÅŸi la posturile de radio dedicate muzicii alternative. În 2004, Michael Moore a folosit piesa Bloodhound Gang în documentarul „Fahrenheit 9/11".

Au urmat discurile „Hooray for Boobies" (1999) ÅŸi „Hefty Fine" (2005), cu single-urile care au făcut celebru canalul Discovery Channel - „The Bad Touch", sau „Along Comes Mary" ÅŸi „The Ballad of Chassey Laine". ComponenÅ£a actuală a grupului îi include pe Jimmy Pop - voce, chitară, Evil Jared Hasselhoff - chitară bas, backing vocals, DJ Q-Ball - platane, clape, The Yin - tobe ÅŸi Denial P. Cartier - chitară.

„N-avem nici un motiv să traim, dar ne place aÅŸa!". E motto-ul lui Evil Jared ÅŸi al colegilor săi, motto reflectat în muzica pe care o fac ÅŸi reiterat de milioanele de albume vândute. The Bloodhound Gang nu prea dau doi bani pe nimic. Mesajul transmis de versurile lor e antisocial, ignorant, sordid, întodeauna obraznic ÅŸi uneori insuportabil; muzica lor face apel la instincte primare, juvenile. Dar pentru Bloodhound Gang, toate astea se transpun într-o reÅ£etă de succes.

Probabil din cauza aerului de eroi negativi, The Bloodhound Gang pun în scenă un spectacol uimitor de electrizant. AutosuficienÅ£a lor e molipsitoare, reamintind cât de reconfortant este stilul „trashy". Show-ul lor trimite la mituri urbane, cu lucruri pe care mulÅ£i le consideră politic, etic, social incorecte, într-o reprezentaÅ£ie nerecomandată celor slabi de înger.

Jagermeister, băutura perfectă pentru petreceri reuÅŸite, promite să aducă umorul ÅŸi sarcasmul „la purtător", fără de care show-ul „trash" al celor de la BHG ar avea... un pic mai puÅ£ină savoare. Cum muzica bună se acompaniază cu o băutură cool, shot-urile reci ca gheaÅ£a de Jagermeister vor asigura garantat atmosfera întreaga seară.

Trupa Z.O.B. va canta in deschiderea concertului pe care cei de la The Bloodhoung Gang il sustin pe 15 martie, in Clubul Silver Church din Bucuresti. Evenimentul este prezentat de Jagermeister si organizat de Events. Concertul incepe de la ora 21.00, iar accesul in club este permis de la ora 20.00.

Veteranii punkului romanesc, Z.O.B. canta sub acest nume si in aceasta formula inca din 1993, an in care au inceput sa atraga atentia publicului: primul concert, prima inregistrare, prima aparitie TV. Inevitabil, au venit si primele aparitii pe disc. Mai intai, in '94, un EP split cu Ura de Dupa Ura (editat pe vinil), si doi ani mai tarziu, primul album, "Parodisiac" (pe caseta). Au urmat: III (2000), Telenovelas (1998), Printre Nori (2004) si Zulu Oscar Bravo (2009). Ultimul material discografic semnat de Z.O.B., „Zulu Oscar Bravo" este un album matur, asezonat cu o doza masiva de umor si o atitudine punk sanatoasa. Albumul contine 13 piese si este rezultatul a doi ani de munca intensa.

The Bloodhound Gang si Z.O.B. promit sa genereze haos cu responsabilitate la Silver Church. Alaturi de ei, Jagermeister, bautura perfecta pentru petreceri reusite, va aduce umorul si sarcasmul „la purtator", fara de care show-ul „trash"  al celor doua trupe ar avea... un pic mai putina savoare. Cum muzica buna se acompaniaza cu o bautura cool, shot-urile reci ca gheata de Jagermeister vor asigura garantat atmosfera intreaga seara.

Biletele la preÅ£ul de 75 Ron pot fi achiziÅ£ionate prin reÅ£eaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librăriile CărtureÅŸti, Humanitas ÅŸi prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Biletele vor putea fi achiziÅ£ionate ÅŸi în trei rate lunare doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56. În seara evenimentului preÅ£ul unui bilet va fi de 100 Ron.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER