• Romania
  • English

Eveniment: Blazing Vibez: We Got Love for The Vibez Family | 15 FEBRUARIE 2012

15 Februarie 2012

Blazing Vibez: We Got Love for The Vibez Family | 15 FEBRUARIE 2012 @ Goblin Nightwatcher

Preț: Intrare Libera
Pentru ca este o perioada in care toata lumea isi declara dragostea, ne-am gandit si noi sa facem o declaratie de dragoste de Valentine's Day! Este adevarat, WE GOT LOVE FOR THE VIBEZ FAMILY. Asta inseamna ca ii iubim pe toti cei ce vin miercuri de miercuri la Blazing Vibez, pe cei ce se distreaza pe muzica reggae pana dimineata si pe cei care au facut ca party-ul asta sa existe. Si pentru ca atunci cand iubesti pe cineva faci orice astfel incat acea persoana sa se simta bine, noi vom face miercuri, 15 februarie tot ce ne sta in putinta ca toata lumea sa se simta bine! Chesarion si Ras T vin cu seturi fresh, Goblinii vin cu shot-uri si 100 de vouchere de consumatie si voi veniti cu atmosfera. Party-ul incepe la ora 22.00 si intrarea este libera.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER