• Romania
  • English

Blazing Vibez – Un nou sezon de distractie @ Goblin

21 Septembrie 2011

Blazing Vibez – Un nou sezon de distractie @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army
Preț: Free

Blazing Vibez, cea mai apreciata serie de evenimente reggae cu frecventa saptamanala din Bucuresti, revine cu forte proaspete pentru cel de-al doilea sezon. Pe data de 21 septembrie, in club Goblin (str. Smardan, nr. 30/ Centrul Istoric), va avea loc prima editie a noului sezon Blazing Vibez. Evenimentul incepe la ora 22.00 si intrarea este libera. Lineup-ul este format din Chesarion si Ras T.

 

Dupa o vara plina de evenimente la malul marii, Blazing Vibez revine in Bucuresti pentru sezonul de iarna. In acest sezon nou, echipa de organizare de la Jah Army a pregatit un format mai interactiv si multe alte surprize pentru iubitorii muzicii reggae. Pe langa promotiile speciale la bar, cei prezenti in fiecare miercuri in Club Goblin vor putea primi vouchere de consumatie sau card-uri de membru Jah Army pe baza carora pot beneficia de reduceri substantiale.

Mai mult decat atat, incepand de pe data de 15 septembrie, publicul va putea propune in mod direct piesele reggae preferate in vederea includerii in playlist-ul Blazing Vibez. De asemenea, pe langa lineup-ul standard, veti putea vedea in club Goblin artisti reggae internationali precum si multi dintre artistii cunoscuti ai scenei reggae din Romania. Pentru mai multe detalii legate de surprizele pregatite pentru fanii Blazing Vibez, vizitati site-ul oficial al evenimentului (http://ro.jah-army.net/blazing-vibez-sezonul-2-21-septembrie-club-goblin).

 

Pentru prima editie, s-au pregatit vouchere de consumatie pentru 100 dintre cei prezenti, precum si un playlist special. De asemenea, vor fi date primele 10 carduri de membru pentru cei ce au sustinut de-a lungul primului sezon. Toti fanii muzicii reggae sunt asteptati miercuri, pe data de 21 septembrie, pentru prima editie a noului sezon Blazing Vibez.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER