• Romania
  • English

Blazing Vibez The Comeback – Sezonul III @ GoblinBlazing Vibez The Comeback – Sezonul III @ Goblin

12 Septembrie 2012

Blazing Vibez The Comeback – Sezonul III @ Goblin @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah-Army , Goblin Bucuresti
Preț: Intrare Libera

Blazing Vibez The Comeback – Sezonul III (12 Septembrie  2012)

Cel mai apreciat party cu frecventa saptamanala de reggae se intoarce in Goblin Bucuresti (Centrul Istoric) pentru cel de-al treilea sezon. De aceea, am pregatit de trei ori mai multa distractie, de trei ori mai multe oferte la bar si de trei ori mai multe promotii. Asta inseamna ca vor fi 100 de vouchere de consumatie ce asteapta sa fie castigate la fata locului, 200 de shot-uri din partea casei ce asteapta sa fie baute si 300 de melodii fresh ce asteapta sa fie dansate. Party-ul incepe la ora 22.00, de muzica se ocupa Chesarion si Ras T. Intrarea este libera, distractia este garantata.

 

Dupa o vara lunga, in  care Blazing Vibez a ratacit pe litoral, este timpul pentru un nou sezon in Bucuresti. In fiecare miercuri, ritmurile de reggae si dancehall vor prelua controlul asupra Centrului Istoric incepand cu data de 12 Septembrie si cei doi DJ rezidenti vor aduce weekendul in timpul saptamanii. Pentru cel de-al treilea sezon Blazing Vibez pregatiti-va pentru o experienta noua, cu un playlist adus la zi si cu multa distractie.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER