Blazing Vibez: Tattoo Time @ Goblin | Miercuri , 9 MAI 2012

09 Mai 2012

Blazing Vibez: Tattoo Time @ Goblin | Miercuri , 9 MAI 2012 @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Goblin Club
Preț: Intrare Libera

Miercuri, pe data de 9 mai, incepand cu ora 22.00, toti fanii muzicii reggae si ai tatuajelor sunt invitati in Club Goblin pentru o editie speciala Blazing Vibez. Jah Army Events impreuna cu No. 5 Studio/ Casa Tatuajelor va ofera posibilitatea sa va distrati o noapte intreaga pe ritmuri de reggae si sa castigati si unul dintre cele 2 tatuaje puse la bataie.

Tatuajele pot fi castigate prin tragere la sort, completand cupoanele de concurs pe care le veti primi la fiecare long-drink comandat. Pe langa asta, ca in fiecare saptamana, avem 50 de vouchere de consumatie gratuit si un concurs la care puteti castiga unul dintre cele 3 tricouri speciale "Blazing Vibez Tattoo Time" si una dintre cele 4 bratari Eyes Wide Shot.


De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T. Party-ul incepe la ora 22.00, intrarea este libera si distractia este garantata.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER