• Romania
  • English

Eveniment: Blazing Vibez - Swag Turn Up | 7 MARTIE 2012

07 Martie 2012

Blazing Vibez - Swag Turn Up | 7 MARTIE 2012 @ Goblin Nightwatcher

Preț: Intrare Libera
Blazing Vibez – Swag Turn Up!! (miercuri, 7 martie) @ Goblin Miercuri, pe data de 7 martie, in Club Goblin , Blazing Vibez impune trendul party-urilor pentru sezonul de primavara-vara 2012. Dupa ce am adus weekendul in mijlocul saptamanii, dupa ce am adus vara in club si dupa ce am mutat clubul la munte, singurul lucru care ne mai trebuia erau ochelarii de soare. Asa ca Blazing Vibez impreuna cu Bodega Eyewear revolutioneaza modul in care se va face clubbing de acum inainte si va ofera posibilitatea de a castiga o pereche de ochelari de soare numai buni de purtat in noptile in care vibe-urile de reggae preiau controlul. Pe langa cele 10 perechi de ochelari de soare oferite celor ce ne arata ca se distreaza in club si cele 10 perechi de ochelari oferite la diferite concursuri online cu ocazia acestei editii Blazing Vibez, ne-am gandit ca fiecare Blazing-Viber trebuie sa aiba posibilitatea de a detine proprii sau ochelari de soare pentru clubbing. Asa ca ne-am hotarat ca la fiecare long-drink la 1L toata lumea sa primeasca o pereche de ochelari GRATIS, pentru a-si ascunde alcolemia din ochi!!
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER