Eveniment: Blazing Vibez : Style Dem @Goblin | 14 MARTIE 2012

14 Martie 2012

Blazing Vibez : Style Dem @Goblin | 14 MARTIE 2012 @ Goblin Nightwatcher

Preț: Intrare Libera
Blazing Vibez: Style Dem, miercuri, 14 Martie @ Goblin Blazing Vibez adauga stil noptilor albe! Toti fanii muzicii reggae sunt asteptati miercuri, 14 Martie, in Club Goblin pentru cel mai apreciat party reggae cu frecventa saptamanala din Bucuresti. Pentru aceasta editie, Jah Army Events vine cu surpriza sezonului: lansarea noii serii de tricouri editie limitata „Blazing Vibez”. Club Goblin pune la dispozitie 100 de vouchere de consumatie si cei ce ne vor arata ca stiu sa se distreze pot castiga unul dintre cele trei tricouri Blazing Vibez cu o saptamana inainte ca acestea sa apara in magazine. Chesarion si Ras T sunt responsabili de muzica, familia Blazing Vibez este responsabila de atmosfera. Intrarea este libera si distractia este garantata.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

INPUT 001 x Paul Van Dyk at Kristal Club Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018 Helloween, Pumpkins United Tour @ Bucuresti MARIZA revine in concert la Bucuresti Reintoarcerea Lebedelor la inceput de iarna 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER