• Romania
  • English

evenimente: Blazing Vibez – Special Edition 3 Octombrie 2012 in Goblin Nightwatcher pe 03 Octombrie 2012

03 Octombrie 2012

Blazing Vibez – Special Edition 3 Octombrie 2012 @ Goblin Nightwatcher

Promoter: jah army
Preț: intrarea liberaBlazing Vibez – Special Edition (3 Octombrie 2012)

Daca este miercuri, este Blazing Vibez, iar daca este Blazing Vibez, este distractie garantata. Pentru editia din data de 3 Octombrie, la Blazing Vibez il avem ca invitat special pe Zodiak (Colentina Soundsystem). Toti iubitorii de muzica reggae si dancehall sunt asteptati miercuri, incepand cu ora 22.00 in club Goblin  (str. Smardan, nr. 30 | Centrul Istoric) pentru o seara pe care nu o veti uita curand. Si pentru a pune sangele in miscare s-au pregatit 75 de shot-uri ce pot fi castigate prin concurs si 50 de vouchere de consumatie pentru cei ce arata ca stiu sa se distreze. Intrarea este libera, distractia este garantata.

 

Proiectul “Colentina Soundsystem” s-a nascut la unul dintre aceste party-urile reggae bucurestene, atunci cand DJ Undoo a inceput sa mixeze “back-to-back” alaturi de unul dintre vechii sai prieteni – Zodiak. De atunci cei doi au mixat impreuna la mai multe evenimente, aducand o “noua culoare” in peisajul muzicii reggae autohtone. Mix-urile Colentina Soundsystem acopera o un domeniu muzical intins, de la hip-hop la dancehall si de la roots la nu-roots.

 

Official Site: http://www.jah-army.net

Video Promo: http://www.youtube.com/watch?v=UU_jBhEIntc

Mix Promo: http://www.mixcloud.com/BlazingVibez/chesarion-dancehall-don/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/527606283920988/

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER