• Romania
  • English

Blazing Vibez Reloaded (5 decembrie 2012 @ Goblin Bucuresti)

05 Decembrie 2012

Blazing Vibez Reloaded (5 decembrie 2012 @ Goblin Bucuresti) @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army Events
Gen muzical: Reggae‎
Preț: Intrarea libera

Blazing Vibez Reloaded (5 decembrie 2012 @ Goblin Bucuresti)

Blazing Vibez se intoarce pentru un party ca-n filme cu un feeling fresh si cu o serie intreaga de promotii si concursuri. Ne-am gandit sa punem gaz pe foc si sa aducem unul dintre cei mai buni DJ de hip hop, caruia ii veti descoperi pasiunea pentru reggae si dancehall la Blazing Vibez. Este vorba despre Dj Oldskull, Dj-ul oficial al artistilor Maximilian si Tranda. Intrarea este libera si distractia este garantata

Dj Oldskull, pe langa colaborarile amintite cu Maximilian si Tranda, a mai colaborat cu artisti cunoscuti din scena hip-hop romaneasca precum Grasu XXL, Guess Who, Spike, Junky, Agresiv sau Skizzo Skillz. La Blazing Vibez, el va pregati cele mai fresh seturi de reggae si dancehall pentru voi in fiecare miercuri.

 

Pe langa aceasta, am pregatit si 50 de vouchere de consuatie si trei bratari eyes wide shot ce pot fi castigate prin concurs, iar sarbatoritii de Sf. Niculae vor primi cate un long drink din partea casei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER