• Romania
  • English

evenimente: Blazing Vibez Pierce Yourself Special Edition in Goblin Nightwatcher pe 28 Noiembrie 2012

28 Noiembrie 2012

Blazing Vibez Pierce Yourself Special Edition @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army
Gen muzical: Reggae‎
Preț: intrare libera

Blazing Vibez Pierce Yourself Special Edition (28 noiembrie 2012 @ Goblin Bucuresti)

Blazing Vibez a pregatit o editie dedicata celor ce vad in piercing o arta. Daca iti plac pierce-urile, cu siguranta vei aprecia si editia speciala Blazing Vibez - Pierce Yourself. Jah Army Events impreuna cu Pierce Yourself (www.pierce-yourself.ro) va aduc un party total neconventional, cu premii neconventionale si cu atitudine neconventionala.

 

Vino la Club Goblin, in Bucuresti, pe strada Smardan nr. 30, in centrul istoric si poti castiga mai multe feluri de pierce-uri, tricouri Blazing Vibez Pierce Yourself serie limitata, vouchere de consumatie si shot-uri din partea casei.

 

De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T. Intrarea este libera si distractia este garantata! Accesul in club se face incepand cu ora 22.00.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER