Blazing Vibez Pierce Yourself Special Edition (28 noiembrie 2012 @ Goblin Bucuresti)

28 Noiembrie 2012

Blazing Vibez Pierce Yourself Special Edition (28 noiembrie 2012 @ Goblin Bucuresti) @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Goblin
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: Intrare Libera / Free

Blazing Vibez a pregatit o editie dedicata celor ce vad in piercing o arta. Daca iti plac pierce-urile, cu siguranta vei aprecia si editia speciala Blazing Vibez - Pierce Yourself. Jah Army Events impreuna cu Pierce Yourself (www.pierce-yourself.ro) va aduc un party total neconventional, cu premii neconventionale si cu atitudine neconventionala.

 

Vino la Club Goblin, in Bucuresti, pe strada Smardan nr. 30, in centrul istoric si poti castiga mai multe feluri de pierce-uri, tricouri Blazing Vibez Pierce Yourself serie limitata, vouchere de consumatie si shot-uri din partea casei.

 

De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T. Intrarea este libera si distractia este garantata! Accesul in club se face incepand cu ora 22.00.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Florin Piersic jr. revine pe scena Teatrului Național București cu o reprezentație specială de Crăciun a producției ”FREAK SHOW” E.M.I.L. / Sunet Fin / TBA / Expirat / 13.12 Vița de Vie - Noapte Acustică / Expirat / 27.12 Bounty Fair #30: Editie magica, de Craciun  Târgul de Crăciun București | 1 - 27 decembrie 2017

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER