Blazing Vibez – Peste tot (14 noiembrie 2012 @ Goblin Bucuresti)

14 Noiembrie 2012

Blazing Vibez – Peste tot (14 noiembrie 2012 @ Goblin Bucuresti) @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah-Army , Goblin Bucuresti
Gen muzical: Reggae‎
Preț: Intrare Libera

Blazing Vibez Peste tot (14 noiembrie 2012 @ Goblin Bucuresti)

Daca este miercuri, este Blazing Vibez - este party reggae si dancehall, distractie garantata si dans pana dimineata. Va asteptam pe 14 noiembrie in club Goblin din Bucuresti (str. Smardan, nr. 30/ Centrul Istoric) la un party pe care nu-l veti uita curand. De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T!

La aceasta editie am pregatit si o serie de promotii si concursuri la care puteti castiga 50 de long drink-uri din partea casei, 75 de shot-uri si 2 vouchere de consumatie in valoare de 50 lei.


 

 

Official Site: http://www.jah-army.net

Video Promo: http://www.youtube.com/watch?v=UU_jBhEIntc

Mix Promo: http://www.mixcloud.com/BlazingVibez/chesarion-the-other-side-of-love-xxx-rated-hardcore-dancehall-music/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/393887860680027

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER