Blazing Vibez – Party Like It’s Weekend@Goblin Nightwatcher | 30 noiembrie 2011 | Evenimente Bucuresti

30 Noiembrie 2011

Blazing Vibez – Party Like It’s Weekend | 30 noiembrie 2011 @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Goblin Nightwatcher
Preț: Free

Miercuri, pe data de 30 noiembrie, Jah Army Events aduce weekendul in mijlocul saptamanii la Club Goblin (str. Smardan nr.30// Centrul istoric) la Blazing Vibez – Party Like It’s Weekend. Si pentru ca joi, 1 Decembrie, este zi libera pentru majoritatea, Chesarion si Ras T s-au inarmat cu cele mai bune piese reggae, dancehall si new-roots pentru o noapte lunga. Pe langa aceasta, Goblin ofera pentru cei ce aleg sa isi serbeze onomastica la Blazing Vibez o reducere de 25% si pune la bataie 100 de vouchere de consumatie pentru cei ce arata ca stiu sa se distreze.

 


Intrarea este libera si distractia garantata.

 


Pentru detalii legate de ofertele si concursurile valabile la urmatoarea editie a party-ului, vizitati pagina oficiala de facebook a evenimentului  (http://www.facebook.com/events/117243358390208/) sau pagina de Facebook a Jah Army Events (http://www.facebook.com/JahArmyRo).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER