• Romania
  • English

Blazing Vibez @Goblin Nightwatcher | Miercuri , 04 APRILIE 2012

04 Aprilie 2012

Blazing Vibez @Goblin Nightwatcher | Miercuri , 04 APRILIE 2012 @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Goblin Club
Preț: Intrare Libera

Familia Blazing Vibez se aduna din nou miercuri, 4 aprilie, in Club Goblin pentru o seara plina de muzica reggae si distractie care va naste amintiri. Chesarion si Ras T au pregatit cele mai tari mix-uri, Goblin-ul a pregatit cea mai buna Cuba Libre, astrele s-au aliniat pentru party - Blazing Vibez se dezlantuie! Iar pentru cei ce ne arata ca se distreaza si pentru cei ce sunt alaturi de noi in fiecare saptamana, am pregatit 50 de vouchere de consumatie si un concurs la care puteti castiga 100 de shot-uri racoritoare!!!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER