Blazing Vibez @Goblin | Miercuri , 16 MAI 2012

16 Mai 2012

Blazing Vibez @Goblin | Miercuri , 16 MAI 2012 @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Goblin Club
Preț: Intrare Libera

Familia Blazing Vibez se strange miercuri, pe 16 Mai, in club Goblin, pentru o petrecere ca la carte. Incepand de la ora 22.00 si pana dimineata, cele mai fresh melodii de regae si dancehall vor prelua controlul. Si ca sa putem dansa pana in zori, club Goblin pune la bataie 50 de vouchere de consumatie si 3 bratari Eyes Wide Shot numai bune de castigat la concurs. De muzica se ocupa Chesarion si Ras T. Intrarea este libera si distractia este garantata.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER