• Romania
  • English

Blazing Vibez – Free reggae party (24 Octombrie 2012)

24 Octombrie 2012

Blazing Vibez – Free reggae party (24 Octombrie 2012) @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah-Army , Goblin Bucuresti
Gen muzical: Reggae‎
Preț: Intrare Libera

Miercuri, pe data de 24 octombrie, toti iubitorii muzicii reggae sunt invitati in club Goblin (str. Smardan nr. 30 | Centrul Istoric) pentru o noua editie Blazing Vibez. Am pregatit mai multa muzica reggae, mai multa distractie si mai multe vouchere de consumatie pentru ca Blazing Vibez este peste tot. Asa ca tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti devreme impreuna cu prietenii si sa petreceti pana dimineata. Noi vom oferi 75 de vouchere de consumatie si 3 bratari Eyes Wide Shot pentru cei ce ne arata ca stiu sa se distreze. De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T. Intrarea este libera, distractia este garantata.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER