Blazing Vibez – Free Reggae and Dancehall Party (9 ianuarie 2013 @ Goblin Bucuresti)

09 Ianuarie 2013

Blazing Vibez – Free Reggae and Dancehall Party (9 ianuarie 2013 @ Goblin Bucuresti) @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army Events
Gen muzical: Reggae‎
Preț: Intrarea libera

Blazing Vibez continua seria de petreceri reggae si dancehall si in 2013. In fiecare miercurui, toti iubitorii muzicii reggae sunt asteptati in Goblin Bucuresti (str. Smardan nr. 30 || Centrul Istoric) pentru o seara plina de dans, distractie si oameni frumosi. De muzica se ocupa Chesarion si Dj Oldskull. Intrarea este libera si distractia este garantata!

 

Si pentru ca atmosfera sa inceapa cat mai devereme, cei de la Goblin au pregatit reduceri pe pana la 50% pentru cei ce vin devereme la club, 50 de vouchere de consumatie din partea casei si 75 de shot-uri. 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER