• Romania
  • English

Blazing Vibez – Free Reggae and Dancehall Party (30 ianuarie 2013 @ Goblin Bucuresti)

30 Ianuarie 2013

Blazing Vibez – Free Reggae and Dancehall Party (30 ianuarie 2013 @ Goblin Bucuresti) @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army Events
Gen muzical: Reggae‎
Preț: Intrarea libera

Daca este miercuri este muzica reggae si dancehall toata noaptea in Goblin Bucuresti, este distractie pana dimineata. Incepand de saptamana aceasta am pregatit special pentru voi si un meniu special de shot-uri pentru miercuri - Un long drink, un shot si un cocktail special pentru Blazing Vibez. Si pentru a prinde gustul de reggae al acestor bauturi, dam 100 de shot-rui Blazing Vibez, 50 de long drink-uri Blazing Vibez si 20 de Cocktail-uri Blazing Vibez pentru cei mai tari Blazing Viberi din club. De muzica se vor ocupa Chesarion si Oldskull, carora li se va alatura, ca special invited guest, Zodiak - Membru al Colentina Soundsystem.

=========================================
In meniul special de bauturi pentru Blazing Vibez se numara:

1) Blazing Cuba 

Pentru ca am vazut ca va place Cuba Libre, am horarat sa aduce putina savoare bauturii voastre preferate. Blazing Cuba este un long drink pe straturi cu rom, cola, lime si alte cateva ingrediente secrete puse cu grija de barmanii nostri. Drink this for a bad-ass atittude!

2) Blazing Shot

In timpul party-ului merge un shot bun. Cu aroma tropicala de banane, un pic dulce, un pic intepator la limba. Totul e in regula. Am pregatit un shot in straturi - rosu, galben si verde, tocmai bun de baut! Check it out and share with your friends for a sociable attidude.

3) Blazing Cocktail

Stim ca fetelor le place sa danseze si bauturile cu stil. De primul element se ocupa DJii nostri. Pentru cel de-al doilea, am pregatit Blazing Vibez Cocktail. Exotic, fin, cu aroma de cocos si cu rom spiced gold- perfect pentru a va face prietena fericita intr-o seara de miercuri. Get it for a classy attidude.

 

========================================= 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Lara Fabian @ Bucuresti si Cluj-Napoca | 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER