Blazing Vibez – Free Reggae and Dancehall Party (16 ianuarie 2013 @ Goblin Bucuresti)

16 Ianuarie 2013

Blazing Vibez – Free Reggae and Dancehall Party (16 ianuarie 2013 @ Goblin Bucuresti) @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army Events
Gen muzical: Reggae‎
Preț: Intrarea libera

Blazing Vibez continua seria de petreceri reggae si dancehall si in 2013. In fiecare miercuri, toti iubitorii muzicii reggae si dancehall sunt asteptati in Goblin Bucuresti (str. Smardan nr. 30 || Centrul Istoric) pentru o seara plina de dacu atmosfera electrizanta si muzica buna. Ca DJ ii vom avea pe Chesarion si Dj Oldskull. Intrarea este libera si distractia este garantata!

 

Si pentru ca atmosfera sa inceapa devereme, cei de la Goblin au pregatit reduceri pe pana la 50% pentru party starteri, 50 de vouchere de consumatie din partea casei si 75 de shot-uri. 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER