• Romania
  • English

Blazing Vibez – Free Reggae and Dancehall Party (12 decembrie 2012 @ Goblin Bucuresti)

12 Decembrie 2012

Blazing Vibez – Free Reggae and Dancehall Party (12 decembrie 2012 @ Goblin Bucuresti) @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army Events
Gen muzical: Reggae‎
Preț: Intrarea libera

Daca este miercuri, este Blazing Vibez, este muzica reggae toata seara, distractie pana dimineata si dans cat cuprinde. Goblin club vine cu 50 de vouchere de consumatie pentru cei ce ne arata sa stiu sa se distreze la party, cu 75 de shot-uri din partea casei si cu o oferta speciala pentru party-starteri la happy hours. Conform strategiei de party aprobata de Jah Army Events, ne vom strange devreme, în jurul orelor 22.00 si vom petrece pana dimineata. Chesarion si DJ Oldskull vor veni cu muzica, iar voi veti veni cu atmosfera. Intrarea este libera si distractia garantata. 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Pink Martini revine la București pe 1 decembrie 2018, cu o colecție specială de cântece de iarnă ! Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER