• Romania
  • English

Blazing Vibez: Escape from Babylon | 7 decembrie 2011 | Evenimente Bucuresti

07 Decembrie 2011

Blazing Vibez: Escape from Babylon @ Goblin Nightwatcher

Preț: Free

Pentru ziua de miercuri, 7 Decembrie, echipa Jah Army Events a pregatit o editie speciala a celui mai cunoscut party saptamanal de muzica reggae – Blazing Vibez. Toti iubitorii muzicii reggae sunt invitati in Club Goblin (Str. Smardan, nr.30// Centrul Istoric) sa ia parte alaturi de Chesarion si Ras T la o revolutie muzicala fara precedent – Blazing Vibez Escape from Babylon. Intrarea este libera iar party-ul incepe la ora 21.00.

 


Planul este foarte simplu. Intre orele 21.00 si 24.00 este Happy Hours cu reducere de 30% la Cuba Libre. Dupa mierzul noptii, cele 50 de vouchere de consumatie puse la dispozitie de club Goblin vor sustine revolutia, iar pentru artileria grea, am pregatit si un concurs cu premii.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER